Да помогнем на приюта в Богров

Богров е най-големият обществен приют, където се грижат за 500 кучета. Поддържан от Animal Rescue Sofia, в приюта задомяват и се грижат за нежеланите животни от улицата, изцяло благодарение на доброволни дарения.

Walk2Help ви дава възможност да помогнете на кутретата от приюта по един по-различен начин. Всички заедно трябва да извървим общо 500 километра до края на месец март и нашият спонсор ДАВИД Холдинг ще дари 50 поли-ваксини, които предпазват кутретата от болести.

Можете да се включите, ако разполагате със смартфон и си инсталирате Walk2Help. В момента апликацията е достъпна в Android Market и Windows Phone Marketplace. Ако споделите тази статия с вашите приятели във Facebook и Twitter, също ще е от голяма полза.

Кутрета от приюта в Богров

С всяка една ваша крачка, вие давате шанс на едно кутре за по-дълъг живот. Заедно с Walk2Help, можете да правите света едно по-добро място, докато ходите.


18 thoughts on “Да помогнем на приюта в Богров

 1. az izpolzvam nokia N900 i tq ne e s aandroid a s maemo i imam druga programa pedometer tq predpolagam ne vurshi rabota?

 2. Hristova, абсолютно! Може да се използва навсякъде по света. Аз лично съм го ползвал в няколко различни държави 🙂

 3. аз съм с symbian, дали има за него такова приложение или е само за android?

 4. За сега имаме приложения само за Андроид и Windows Phone, и съвсем скоро се очаква за iPhone 🙂

 5. Мартина, със сигурност ще има Walk2Help за iPhone и ще се погрижим всички да разберат, когато това стане 🙂

 6. Дано за iPhone се разбработи по-бързо, че да се включа в инициативата. : ) И то преди крайния срок на спонсора…

 7. Инсталирах го и го пуснах, но не отчита нито метър. Изписва ми No GPS signal/GSP Unavailable. Използвам Sony Ericsson X10 mini pro с Android 2.1 с един update. Къде може да е проблемът?

 8. Дали има план за разрапотване на приложението за Blackberry?

 9. Имам едно питане – трябва ли да имам “пуснат” интернет на телефона – т.е. постоянна връзка с интернет, за да отчита изминатото от мен разстояние или може да отчита и “оффлайн” и да качвам резултатите от време на време (през free wi-fi например)?
  Благодаря предварително за отговора.

  • Няма нужда да имате пуснат интернет на телефона. Можете да си ходите “оффлайн” и да си качвате резултатите, когато си решите 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.