Monthly Archives: January 2012

Да помогнем на приюта в Богров

Богров е най-големият обществен приют, където се грижат за 500 кучета. Поддържан от Animal Rescue Sofia, в приюта задомяват и се грижат за нежеланите животни от улицата, изцяло благодарение на доброволни дарения.

Walk2Help ви дава възможност да помогнете на кутретата от приюта по един по-различен начин. Всички заедно трябва да извървим общо 500 километра до края на месец март и нашият спонсор ДАВИД Холдинг ще дари 50 поли-ваксини, които предпазват кутретата от болести.

Можете да се включите, ако разполагате със смартфон и си инсталирате Walk2Help. В момента апликацията е достъпна в Android Market и Windows Phone Marketplace. Ако споделите тази статия с вашите приятели във Facebook и Twitter, също ще е от голяма полза.

Кутрета от приюта в Богров

С всяка една ваша крачка, вие давате шанс на едно кутре за по-дълъг живот. Заедно с Walk2Help, можете да правите света едно по-добро място, докато ходите.


Walk2Help е официално в Android Market

След дълго чакане, Walk2Help за Android е вече официално в Android Market. Инсталирайте го от тук или директно на вашия телефон чрез QR кода.

Вече сте на една крачка от това, да започнете да променяте света, докато ходите.

Можете да споделяте вашите впечатления и предложения на страницата ни в UserVoice.


Walk2Help for Android

Meter page on Android   Profile page on Android

Meter page on Android   Profile page on Android


“Защитено жилище ЗАЕДНО” е по-добро място след няколкостотин километра пеш

Разстоянието от Пловдив до Черноморието изминато пеш не е малко, но тези 300 километра стават лесно постижима цел, когато хората са обединени от обща кауза. През последните няколко месеца, каузата която караше хората да тръгнат пеш на работа или до близкия супермаркет, беше за създаването на библиотека с книги за занаяти в “Защитено жилище ЗАЕДНО”.

“Защитено жилище ЗАЕДНО” се оказва спасение за много младежи, които трябва да напуснат домовете за деца при навършване на пълнолетие. На това покровителско място, хората изправени пред това да излязат на улицата, имат шанса да открият своето място в обществото. Ние от Walk2Help решихме, че би било изключително полезно за младежите, ако имаха библиотека от книги за готварство, градинарство, компютри, електротехника, счетоводство, чужди езици и други книги, които биха помогнали на един човек да намери своето призвание. Затова създадохме кауза за изграждане на такава библиотека и поставихме цел на всички потребители на Walk2Help, да извървят общо 300 километра пеш. Няколко месеца по-късно, тази цел беше изпълнена и с любезното спонсорство на OneBit Software, 25 книги бяха дарени на “Защитено жилище ЗАЕДНО”.

През последните месеци, всички вие, които ходихте с Walk2Help, дадохте шанс за по-добра реализация на едни млади хора в нужда. Така заедно, обединени от обща кауза, ние променихме света поне към малко по-добро.

Готови ли сте за следващата кауза в Walk2Help?